VmVKLu

ALV/Reünie 21-03-20 AFGELAST

Geachte veteraan,

Het zal u vast niet ontgaan zijn dat in alle media veelvuldig wordt bericht over de ontwikkelingen omtrent het Corona virus. Zojuist heeft het kabinet besloten om ALLE bijeenkomsten met meer dan 100 deelnemers, en het bijeenbrengen van mensen uit de kwetsbare groepen te verbieden vooralsnog tot en met 31 maart. Hieronder een samenvatting van de maatregelen:

Evenementen met meer dan honderd personen in Nederland worden afgelast, mensen moeten thuiswerken indien mogelijk en wie koorts of luchtwegklachten heeft, moet sowieso binnenblijven. Dit zijn de belangrijkste maatregelen in de strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus die premier Mark Rutte samen met volksgezondheidsminister Bruno Bruins en het RIVM donderdag aankondigden. Scholen blijven vooralsnog gewoon open.

Het bestuur van de VmVKLu richt zich uiteraard naar deze besluiten, en is genoodzaakt de ALV en reünie van 21 maart 2020 te annuleren en op te schorten naar een nader te bepalen datum.

U hoeft zich dus NIET af te melden. Te zijner tijd kunt u een nieuwe uitnodiging verwachten.

Op de website rijksoverheid.nl kunt u alle informatie over het Corona virus en de aanpak daarvan binnen Nederland volgen.

Voorzitter en bestuur VmVKLu

Symptomen COVID-19
Bron: Mikael Häggström / WikiPedia (https://nl.wikipedia.org/wiki/COVID-19#/media/Bestand:Symptoms_of_coronavirus_disease_2019.svg)
ALV/Reünie 21-03-20 AFGELAST
Schuiven naar boven