Regio vertegenwoordigers

Regio Noord: Friesland, Groningen en Drenthe(Gekoppeld aan Vlb Leeuwarden)
Theo Schraag: “Praat niet over wat je niet kunt, maar spreek over wat je wel kunt.”
Regio Midden: Utrecht, Noord-Holland en Flevoland(Gekoppeld aan CML)
Jan Verhoeven: “In overleg met de Commandant Vliegbasis periodiek een social organiseren voor actieve en postactieve Veteranen. Dit vergroot de bewustwording van het Veteraan zijn en versterkt de kameraadschap.
Regio Oost: Gelderland en Overijssel(Gekoppeld aan AOCS Nieuw Milligen)
Hans Brouwers: “Als eerste contactpersoon van de VmVKLu heb ik regelmatig contact met de loketfunctionaris. Zo weet de actieve Veteraan dat we er zijn en ik weet welke dienstverlater een postactieve Veteraan wordt.”
Chris Boerwinkel: “Als eerste contactpersoon van de VmVKLu woon ik af en toe activiteiten bij van postactieven in de buurt, maar organiseer ook Veteranen voor een ceremonieel wanneer de Commandant daarom vraagt.”
Regio Zuidwest: West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland(Gekoppeld aan Vlb Woensdrecht)
Loe Baltussen: “Veteranen zijn niet alleen soldaten die in een oorlog hebben gevochten. Ze zijn ook ver weg uitgezonden om oorlog te voorkomen en vrede te herstellen.”
Harrie van Rooij: “Nederland is trots op zijn Veteranen en die willen ze ook zien. Laat je dan ook zien, maar dan goed georganiseerd, zoals we gewend zijn.”
Regio Midden Brabant(Gekoppeld aan Vlb Gilze-Rijen)
Gert van Elderen: Is begin 2019 aan de slag gegaan als regio vertegenwoordiger.
Regio Zuidoost: Oost-Brabant en Limburg (Gekoppeld aan Vlb Eindhoven, Vlb Volkel en DGLC De Peel)
Herman Janssen (DGLC De Peel en Vlb Eindhoven): “Als vertegenwoordiger van de VmVKLu kan ik natuurlijk ook zelf socials en activiteiten organiseren zodat actieve en VmVKLu Veteranen elkaar weer treffen. Bijvoorbeeld, elk jaar op 18 november lopen we de Sunset March in Nijmegen.”
De VmVKLu zoekt nog een veteraan die in de regio Zuidoost naast Herman wil functioneren als regio vertegenwoordiger voor Vlb Eindhoven.
Willem de Lang (Vlb Volkel): “Wat kan de VmVKLu voor mij doen en wat kan ik voor de VmVKLu doen?”
De VmVKLu zoekt nog een veteraan die in de regio Zuidoost naast Willem wil functioneren als regio vertegenwoordiger voor Vlb Volkel.
Schuiven naar boven