VmVKLu

Vereniging Vredesmissie Veteranen Koninklijke Luchtmacht

Hulp en ondersteuning voor Veteranen

Waar vind ik als veteraan in nood snel de juiste hulp? 

Er is vaak veel verwarring over de juiste contactadressen, telefoonnummers en personen waar je als veteraan terecht kunt als je (vooral psychische) hulp of een luisterend oor nodig hebt.
Vooral nadat de hele Veteranen-organisatie en het maatschappelijk werk een grote reorganisatie hebben ondergaan is er een veelvoud aan verouderde gegevens in omloop. Het enig juiste kanaal voor veteranenhulp is het Veteranenloket van het Nederlands Veteraneninstituut (NLVI).

BEL 088 334 00 00* OF EMAIL NAAR info@veteranenloket.nl

* In verband met een technisch probleem is het telefoonnummer van het Veteranenloket ’s avonds en ’s nachts niet bereikbaar. U kunt bellen naar 0900 415 55 55. U krijgt dan direct een bedrijfsmaatschappelijk werker aan de lijn.

Op de website van het Veteranenloket staat exact wat je kunt (moet?) doen om zo snel mogelijk adequaat te worden geholpen, of voor iemand anders deze hulp in te schakelen.

Veteranenloket

Het Veteranenloket draagt zorg voor de coördinatie van de benodigde hulp en ondersteuning. Het loket is 24/7 bereikbaar.

Heb je behoefte aan nuldelijnsondersteuning voor veteranen vanuit de MiLu / VmVKLu kan je ook terecht bij contactpersoon Dré van Hugten, tel. 06 2294 2393 of via email d.vanhugten@vmvklu.nl

Schuiven naar boven