VmVKLu

Vereniging Vredesmissie Veteranen Koninklijke Luchtmacht

Weblinks

Facebookgroep Veteranen/Postactieven KLu (CLSK) De officiële (besloten) CLSK Facebook groep, beheerd door de Coördinator Postactieven & Veteranen CLSK.
Veteranen Instituut (VI) Heeft u vragen op het gebied van veteranenzaken? Dan is het Veteraneninstituut voor u hét aanspreekpunt.
Veteranen Platform Het Veteranen Platform streeft in samenspraak met het ministerie van Defensie, naar een adequaat en consistent veteranenbeleid.
De Koninklijke Luchtmacht Behoeft geen nadere uitleg!
Landelijk zorgsysteem voor veteranen Het LZV biedt veteranenzorg met een keten van twaalf instellingen en een centrale coördinatie in Doorn.
Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg (vfonds) Sinds onze oprichting zetten wij ons in voor erkenning en waardering van veteranen en geüniformeerden.
Nederlands Instituut voor Militaire Historie (NIMH) Het Nederlands Instituut voor Militaire Historie (NIMH) is een gespecialiseerd kennis- en onderzoekscentrum op het gebied van de Nederlandse militaire geschiedenis.
Veteranenshop De webwinkel voor veteranen en postactieven uit alle krijgsmachtdelen. Veteranenshop richt zich alleen op de veteraan en het thuisfront.
Wegwijzertool VI Bent u op zoek naar (vrijwilligers)werk of een zinvolle dagbesteding, maar weet u niet waar u moet beginnen? Of bij welke organisatie u terecht kunt in uw zoektocht? Start hier!
Schuiven naar boven