VmVKLu

Weblinks

Facebookgroep VmVKLuDe besloten Facebook groep door en voor leden van de VmVKLu en overige veteranen.
Facebookgroep Veteranen/Postactieven KLu (CLSK)De officiële (besloten) CLSK Facebook groep, beheerd door de Coördinator Postactieven & Veteranen CLSK.
Veteranen Instituut (VI)Heeft u vragen op het gebied van veteranenzaken? Dan is het Veteraneninstituut voor u hét aanspreekpunt.
Veteranen PlatformHet Veteranen Platform streeft in samenspraak met het ministerie van Defensie, naar een adequaat en consistent veteranenbeleid.
De Koninklijke LuchtmachtBehoeft geen nadere uitleg!
Landelijk zorgsysteem voor veteranenHet LZV biedt veteranenzorg met een keten van twaalf instellingen en een centrale coördinatie in Doorn.
Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg (vfonds)Sinds onze oprichting zetten wij ons in voor erkenning en waardering van veteranen en geüniformeerden.
Nederlands Instituut voor Militaire Historie (NIMH)Het Nederlands Instituut voor Militaire Historie (NIMH) is een gespecialiseerd kennis- en onderzoekscentrum op het gebied van de Nederlandse militaire geschiedenis.
VeteranenshopDe webwinkel voor veteranen en postactieven uit alle krijgsmachtdelen. Veteranenshop richt zich alleen op de veteraan en het thuisfront.
Wegwijzertool VIBent u op zoek naar (vrijwilligers)werk of een zinvolle dagbesteding, maar weet u niet waar u moet beginnen? Of bij welke organisatie u terecht kunt in uw zoektocht? Start hier!
Schuiven naar boven