VmVKLu

Vereniging Vredesmissie Veteranen Koninklijke Luchtmacht

Reünie update 30 juni 2023

Redenen waarom je er op 30 juni bij wilt zijn.

Graag brengen wij de reünie die op vrijdag 30 juni bij het NMM in Soesterberg wordt gehouden nog even onder de aandacht, want er zijn verschillende redenen waarom je het event niet wilt missen.

De reünie wordt op meerdere momenten muzikaal omlijst. In het begin van de middag treedt BOAZ Music op. Later in de middag verzorgt ons eigen Orkest Koninklijke Luchtmacht samen met Shirma Rouse een spetterend optreden. Van dansen en zingen krijg je waarschijnlijk zin in een hapje en een drankje. Dat komt goed uit! Aan de interne mens wordt uiteraard ook gedacht. Diverse foodtrucks zijn aanwezig gedurende de middag en de avond. En als je je aanmeldt, dan krijg je hiervoor van ons alvast 2 drankbonnen en 1 bon om iets te eten.

Een luchtmacht reünie zonder vliegtuigen is natuurlijk geen optie. Gelukkig beschikt het NMM over een behoorlijke collectie en daarnaast is er buiten ook het een en ander te zien. Maar het mooiste is natuurlijk, om ze in de lucht te zien. Als het weer mee zit, dan volgt er halverwege de middag een fly by met diverse toestellen. Uiteraard onder voorbehoud.

Muziek, eten, drinken, vliegtuigen en helikopters… het plaatje is bijna compleet.

Wat deze reünie vooral leuk maakt is het weerzien met vrienden en (oud)collega’s die je al erg lang niet hebt kunnen spreken, het ontmoeten van nieuwe mensen en het spreken met collega’s in een andere setting. Hiervoor worden diverse ontmoetingsplekken en stands ingericht. Kortom, voldoende ingrediënten voor een leuke middag/avond om je weekend mee in te luiden.

Voor wie is de reünie ook alweer? (Oud) luchtmachters, (oud) personeel van de Marine Luchtvaart Dienst (MLD) en leden van de KNVOL kunnen zich tot 15 juni 12.00uur aanmelden via https://reunie-2023.yellenge.nl/registration. Zorg dat je erbij bent en meld je aan.

Tot 30 juni in Soesterberg!
Reünie update 30 juni 2023
Schuiven naar boven