VmVKLu

Vereniging Vredesmissie Veteranen Koninklijke Luchtmacht

Nieuwe Facebookpagina Veteranen & Postactieven

Een nieuwe coördinator Veteranen & Postactieven Koninklijke Luchtmacht, dus ook een nieuwe Facebookpagina.

De vorige Facebookpagina Veteranen/Postactieven KLu is sinds 19 maart niet meer actief, maar had toch meer dan 2000 volgers en ik hoop dat deze voormalige volgers ook deze besloten pagina weten te vinden, dus kent u mensen die Luchtmacht veteraan zijn of die meer dan 6 jaar bij de Koninklijke Luchtmacht hebben gewerkt en dus Postactief zijn, attendeer ze dan op deze nieuwe pagina, waarop informatie over, voor en door de Veteranen & Postactieven Koninklijke Luchtmacht geplaatst gaat worden.

En mag ik mezelf even voorstellen?

Mijn naam is Reinier Adriaensen. Sinds 15 juni 2020 mag ik mezelf de nieuwe Coördinator Veteranen & Postactieven KLu noemen. Mij werd de kans geboden deze functie te gaan vervullen en die kans heb ik met beide handen aangegrepen. In mijn ogen een hele mooie, dankbare, maar ook uitdagende functie.

In mijn inmiddels 32 jaar durende carrière bij de luchtmacht, ben ik uitsluitend werkzaam geweest in het geneeskundig vakgebied. Ik ben 2x uitgezonden geweest in de rol van flightnurse, maar nog vaker heb ik in die rol collega’s opgehaald in uitzendgebieden, die daar gewond waren geraakt, ziek waren en niet langer in het uitzendgebied konden blijven. In 2009 heb ik de overstap gemaakt naar de managementkant van het geneeskundige vakgebied, wat tegelijk betekende dat ik als onderofficier doorstroomde naar het officierschap. Mijn laatste functie was in Ermelo bij 400GNK, in de rang van kapitein, als plaatsvervangend commandant van een hospitaal compagnie.

De coronacrisis heeft voor veel ellende gezorgd. Dat heeft onder andere betekent dat vele bijeenkomsten en ontmoetingen zijn afgelast, op een lager pitje zijn komen te staan of anders ingeregeld moesten worden. Ik hoop dat er op relatief korte termijn een mogelijkheid komt, waarbij we elkaar kunnen gaan ontmoeten. Ik kijk uit naar een goede en prettige samenwerking, waarbij ik open sta voor uw suggesties voor wat ik voor u kan gaan betekenen.

Noot redactie VmVKLu: De link naar de Facebook groep: https://www.facebook.com/groups/863828284127820. Wij hopen dat we elkaar daar veelvuldig zullen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Kapitein Reinier Adriaensen
Kabinet CLSK
Sectie Publieke Presentaties KLu
Coördinator Veteranen & postactieven KLu.

Nieuwe Facebookpagina Veteranen & Postactieven
Schuiven naar boven