VmVKLu

Vereniging Vredesmissie Veteranen Koninklijke Luchtmacht

HOT NEWS: Vergoeding Veteranentenue

Mededeling Chef Kabinet CLSK

Beste veteraan,

U heeft recent of alweer enige tijd geleden het nieuwe veteranentenue aangeschaft. Niemand had kunnen vermoeden, dat de afgelopen 2 jaar vanwege het Corona virus alle herdenkingen, bijeenkomsten en andere activiteiten werden gecanceld.

Dit heeft grote gevolgen gehad voor uw mogelijkheid tot het inverdienen van het door u aangeschafte veteranentenue. Om u als veteraan niet extra de dupe te laten zijn is er tijdens het Plaatsvervangers Overleg besloten om aan alle veteranen die nog een bedrag open hebben staan t.a.v. het inverdienen, dit openstaande bedrag in één keer toe te kennen. Verder heeft CLSK toestemming gekregen om in navolging van CLAS ook de veteranen die nog een nieuw veteranentenue gaan aanschaffen het bedrag van €300,00 te vergoeden na de daadwerkelijke aanschaf.

Volgens de richtlijn zou u, om dit veteranentenue te mogen declareren minimaal één keer moeten deelnemen aan een erkende veteranenactiviteit. Wij gaan er daarom vanuit dat we u als trotse CLSK veteraan een keer, maar hopelijk vaker, in het nieuwe veteranentenue bij een erkende veteranenactiviteit mogen begroeten. Zo houden we de veteranenstatus een erestatus en dragen we in de maatschappij uit waar we voor staan.

 

Met vriendelijke groet,

Kolonel F.F.C. Teunissen – van de Kamp
Chef Kabinet

De veteraan die in 2021 of recent een veteranentenue heeft aangeschaft, ontvangt in zijn / haar mailbox het declaratieformulier en de uitleg hoe te declareren.

HOT NEWS: Vergoeding Veteranentenue
Schuiven naar boven